Firefly project

London School Institute

Escola Sagrada Família

Welcome of the Director

L’Institut Escola Londres és un centre públic d’aprenentatges, compartits activament amb les nostres famílies, on tots som mestres i aprenents, i on els nostres alumnes troben allò que els ajuda a construir el seu propi projecte de vida, sòlid i feliç.

El Projecte Educatiu del nostre IE és flexible, obert i amb una consolidada projecció internacional. La participació en intercanvis amb escoles europees i nord-americanes, en programes Erasmus+ o en projectes eTwinning determina un disseny innovador del currículum, dels espais i del temps escolar, posant molt èmfasi en els interessos i els ritmes d’aprenentatge de cada alumne.

La introducció de la llengua anglesa des de P3, i en matèries no lingüístiques, l’ús de noves eines tecnològiques i la creació de metodologies pròpies i úniques, com els R-APS, donen als nostres alumnes les competències necessàries per entendre el món on viuen i per a desenvolupar-se amb èxit en el món en el qual viuran com a adults. El treball de les emocions en cada projecte i convivència a l’IE ajuden als nostres alumnes a saber conviure, des de la senzillesa i la proximitat, cuidant molt els valors i compromisos socials, de justícia i solidaritat.

Blogs

The internationalization of the centre

"The internationalization of the centre has undoubtedly been the necessary impulse to design a quality Educational Project that guarantees the personalization of learning with innovative and creative actions. It is an indicator of prestige that offers enriching opportunities to the entire educational community in terms of participation and training".

TIMELINE of our school’s internationalisation.
Núria Vila i Pladevall
Vice Director & Erasmus Coordinator

Xarxes Firefly Project

Xarxes

Conectivitat

© 2021 Institut Escola Londres