Firefly project

Escuela Sagrada Família

IE Londres
Nous entorns d’aprenentatge e-safa

Bienvenida de la Directora

Núria Vila i Pladevall

L’Escola Sagrada Família és un centre d’aprenentatges, compartits activament amb les nostres famílies, on tots som mestres i aprenents, i on els nostres alumnes troben allò que els ajuda a construir el seu propi projecte de vida, sòlid i feliç.

El Projecte Educatiu de la nostra escola és flexible, obert i amb una consolidada projecció internacional. La participació en intercanvis amb escoles europees i nord-americanes, en programes Erasmus+ o en projectes eTwinning determina un disseny innovador del currículum, dels espais i del temps escolar, posant molt èmfasi en els interessos i els ritmes d’aprenentatge de cada alumne.

La introducció de la llengua anglesa des de P3, i en matèries no lingüístiques, l’ús de noves eines tecnològiques i la creació de metodologies pròpies i úniques, com els R-APS, donen als nostres alumnes les competències necessàries per entendre el món on viuen i per a desenvolupar-se amb èxit en el món en el qual viuran com a adults. El treball de les emocions en cada projecte i convivència a l’escola ajuden als nostres alumnes a saber conviure, des de la senzillesa i la proximitat, cuidant molt els valors i compromisos socials, de justícia i solidaritat, tan propis del nostre carisma vicencià.

Blogs

LA INTERNACIONALIZACIÓN DEL CENTRO

"La internacionalización del centro ha sido sin duda el impulso necesario para diseñar un Proyecto Educativo de calidad que garantice la personalización del aprendizaje con acciones innovadoras y creativas. La proyección internacional es un indicador de prestigio que ofrece oportunidades enriquecedoras a toda la comunidad educativa en lo que respecta a la participación y la formación".
Xarxes Firefly Project

Xarxes

Conectivitat

© 2021 Institut Escola Londres