Auxiliars de Conversa

Al llarg del curs rebem la col·laboració d’auxiliars de conversa de diferents països (EEUU, Canadà i Austràlia) on col·laboren en l’aprenentatge de les llengües estrangeres dels nostres alumnes.

Educació Primària

El meu temps a l'escola Sagrada Família ha estat, des de lluny, l'experiència més memorable de la meva vida; és com si jo hagués estat somiant durant tres mesos! Em considero més enllà beneït i privilegiat d'haver tingut l'oportunitat de treballar en una escola notable i virtuosa com *SAFA, i dono gràcies a Déu per posar-me en un entorn tan bell. Recordo el setembre al matí, com si fos ahir, quan vaig entrar per primera vegada a l'escola i em van rebre amb els braços oberts.

Em vaig quedar sorprès immediatament per la devoció apassionada de l'escola a l'educació dels seus alumnes i la seva dedicació a conrear un ambient que és alhora propici per a l'aprenentatge i fomenta el creixement personal. Va ser realment alguna cosa digne de contemplar. Va ser impressionant veure als estudiants no només sobresortir a través d'un pla d'estudis avançat. Jo no podria haver treballat amb un grup més talentós i inspirador d'estudiants i professors. Dia a dia vaig ser testimoni de la quantitat sensacional de talent, la creativitat i el potencial que flueix a través dels passadissos de l'escola. Quan penso en els bells mesos a Barcelona, no puc evitar somriure mentre la meva memòria s'inunda amb les imatges de les cares somrients dels estudiants. Ells realment em van rebre i em respecten, i per això, estic molt agraït. Va ser un gran plaer ajudar als alumnes amb els seus coneixements de l'idioma anglès.

Em vaig adonar d'una millora en el seu domini oral i escrit. Amb el temps han adquirit més confiança. Podia sentir i veure com la meva presència va fer una diferència positiva en el seu aprenentatge. Vaig mirar cap amunt per a ells, tant com ells van aixecar la vista cap a mi.

Sovint, creixem amb nocions preconcebudes sobre altres cultures i com funcionen, però rares vegades arribem a escoltar, de primera mà, les perspectives dels nostres homòlegs internacionals. Va ser un plaer ensenyar als estudiants sobre la història i la cultura nord-americana, i va ser igual de satisfactori per a mi  aprendre d'ells sobre la cultura espanyola i catalana.

He recollit una quantitat substancial de creixement personal i professional d'aquesta experiència. Va ser, sens dubte, un moment molt gratificant i no té preu en la meva vida. Mai oblidaré el meravellós personal i els mestres que em van recolzar.

Al llarg del meu temps a Barcelona, vaig recórrer els principals barris de la ciutat, a més de conèixer molt sobre la història del català. Encara que la ciutat i la cultura eren impressionants, jo estava més captivat per les relacions que vaig tenir amb el personal i els estudiants a l'escola.

La Sagrada Família serà per sempre al meu cor. No puc esperar a tornar a Barcelona, no només per visitar-la, sinó per tenir una mica més de "pa amb tomàquet". Ah!, i una cosa més, *visca el Barça!

Hector (EE.UU.)

© 2021 Institut Escola Londres