Erasmus Days

Erasmus Days

Els dies 10 i 11 d’octubre l’escola va organitzar els Erasmus Days.

Durant els Erasmus Days, els estudiants i els mestres comparteixen amb la comunitat de l’escola els projectes Erasmus que es duen a terme a l’escola.

Aquest passat mes de juny vam acabar dos projectes Erasmus que es portaven a terme a la secundària. El primer projecte s’anomenava “Entrepreneur and Volunteer Citizens”, “Ciutadans voluntaris i emprenedors”. La nostra escola va ser la coordinadora del projecte i vam treballar amb escoles d’Itàlia, Polònia, Macedònia i Turquia. L’objectiu del projecte era crear oportunitats on els estudiants poguessin crear i ser voluntaris en activitats socials per a crear un món millor. En els Erasmus Days els estudiants van compartir les seves experiències i les activitats que els van ajudar a ser millors voluntaris i emprenedors.

 

El segon projecte s’anomenava “Partnership for Bilingual Citizenship Education”, “Relacions per una educació ciutadana bilingüe”. Les escoles participants eren d’Itàlia i Polònia. L’objectiu del projecte era compartir i ser conscients del món multilingüe en el qual vivim, connectant amb estudiants europeus que també tenen dues llengües per a comunicar-se en les seves vides. Els estudiants van compartir amb la comunitat vídeos i fotografies on era evident la cultura bilingüe en la qual vivien els joves i la importància d’una comunicació efectiva.

També, aquest any continuem treballant amb dos projectes a l’etapa de primària. El primer projecte es duu a terme a cicle superior i s’anomena “Science Olympics”, “Olimpíades científiques”. En aquest projecte els alumnes investiguen i creen activitats per a millorar els seus coneixements en STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Els estudiants de cicle superior i primer d’ESO van compartir els seus intercanvis i activitats que es van realitzar durant les visites a Polònia i Regne Unit. També ens van explicar les olimpíades científiques que van realitzar en aquests intercanvis.

L’últim projecte Erasmus que participa l’escola es diu “Keeping the Legacy Alive”, “mantenint el llegat viu” i es duu a terme a cicle mitjà. Els estudiants aprenen sobre la seva pròpia cultura, la comparteixen amb les altres escoles (Itàlia, Grècia i Regne Unit) i aprenen sobre les altres cultures i monuments. 

En conclusió, es van compartir experiències sobre els diferents projectes Erasmus i els intercanvis realitzats. També, els alumnes del SAFA food truck van preparar un deliciós snack pels assistents. Agraïm a tots els que van venir a aprendre sobre els nostres projectes, i als estudiants i l’equip de l’escola per a crear un espai on compartir i aprendre dirigit a tota la comunitat.

Link: https://drive.google.com/file/d/1JTwvHfCRfffFXC8H2IOFDtYTTd4J2Taz/view

© 2021 Institut Escola Londres