Darrera experiència Job-shadowing 2019

Darrera experiència Job-shadowing 2019

L'Escola Sagrada Família va donar la benvinguda a quatre professores de Lituània els dies 22, 23 i 24 d'octubre de 2019 amb motiu d'un Job-Shadowing.
Els professors i l'alumnat implicat van poder ser testimonis d'una experiència molt enriquidora.

El Job-Shadowing es defineix com una experiència d'aprenentatge pràctic. Això implica que professors d'un altre país gaudeixin d'una estada de curta durada en una escola per a conèixer el treball diari, intercanviar bones pràctiques i realitzar observacions de l'aula. Les professores lituanes van actuar com observadores dins de les nostres aules, però també van poder compartir informació referent al seu país i del sistema educatiu amb professors i alumnes de secundària.
Les activitats que es van organitzar per aquesta trobada van implicar tant a alumnes com a professors. Els nostres alumnes SafaAmbassadors van donar la benvinguda als convidats i van ser els guies per tal de mostrar diferents espais de la nostra escola. Altre grup d’alumnes van ballar danses tradicionals. D’altra banda, alumnes de secundària van poder preguntar curiositats culturals referents a Lituània i, a la vegada, van exposar i compartir totes les nostres experiències referents als intercanvis internacionals i projectes Erasmus en els quals hem estat implicats recentment. Les fotos adjuntes recullen alguns d’aquests moments.
Globalment, la seva estada de tres dies va resultar molt profitosa per a tots nosaltres i desitgem poder col·laborar amb elles en un futur pròxim.

© 2021 Institut Escola Londres