Un any més, els alumnes de 3r d’ESO han realitzat les presentacions orals finals dels projectes d’emprenedoria davant dels companys però, aquesta vegada, sense l’assistència presencial de les famílies. Malgrat això, volem compartir aquestes presentacions mitjançant uns vídeos que trobareu adjunts a la notícia, d’aquesta manera, famílies, companys i tota la comunitat educativa podreu ser testimonis de la feina realitzada pels nostres alumnes en aquesta matèria.
A l’inici de curs, els alumnes van rebre la proposta de pensar una idea innovadora que millorés en algun sentit, la vida de les persones. Partint de zero, van inventar un producte o servei i van haver de dissenyar un logotip, crear un eslògan, pensar en tot allò que necessitessin per dur-lo a terme, també, elaborar un vídeo promocional i crear aplicacions o webs. Tot el seu esforç es va poder mostrar en les seves presentacions finals, ja que van tenir oportunitat de mostrar les seves habilitats comunicatives i digitals.
Felicitem a tots els grups, perquè malgrat les circumstàncies difícils, han sabut seguir treballant en equip i han aconseguit el seu objectiu. Els alumnes han superat la timidesa, són alumnes més segurs de si mateixos, autònoms, amb iniciativa i han continuat millorant l’expressió oral en anglès. Al padlet adjunt trobareu més vídeos de tots els grups. Esperem que us agradin.   

Més vídeos de tots els grups

© 2021 Institut Escola Londres