Intercanvi virtual Erasmus + "Keeping the Legacy Alive".

Entre l'1 i el 5 de febrer, l'escola Safa va acollir el primer intercanvi virtual Erasmus. Alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior van participar en el projecte Erasmus+ "Keeping the Legacy Alive" participant en trobades i activitats virtuals juntament amb alumnes de Regne Unit, Itàlia i Grècia.
Durant les videotrucades, l'alumnat va parlar i va aprendre de la cultura dels altres, enriquint la seva experiència en anglès. Després de les videotrucades, els estudiants de 3r, 4t i 5è van jugar a un joc de la plataforma Kahoot!, sent part d'un joc comú que desafia els alumnes dels diferents països sobre la cultura dels països involucrats en el projecte. D'altra banda, els alumnes de 6è van visitar virtualment alguns dels llocs més importants de les ciutats participants en el projecte Erasmus+: Londres, Milà, Atenes i Barcelona, buscant informació i responent algunes preguntes sobre ells.
A final de setmana, es va dur a terme un qüestionari per conèixer els aprenentatges i l'opinió del nostre alumnat i professorat i la dels nostres socis.
Tots els professors van valorar les activitats proposades i les van qualificar amb un 5 sobre 5 per ser atractives i interessants per als alumnes. Van considerar que les activitats proposades eren adequades per a les edats dels estudiants i van valorar especialment les interaccions entre l'alumnat. Encara que hi va haver problemes tècnics i dificultats, els professors van valorar la seva professionalitat i aquests aspectes es milloraran per a futures visites.
La majoria dels estudiants van qualificar les activitats com divertides i les van descriure com desafiants, culturals, emocionants, interessants i la majoria ha afegit que van aprendre molt. L'activitat preferida de la majoria dels estudiants va ser el Kahoot!, però també els van agradar les visites virtuals i les videoconferències. El 90% de l'alumnat va comentar que van millorar el seu coneixement europeu gràcies a les activitats proposades, i van aprendre sobre la cultura europea i com altres països fan les coses de manera diferent a nosaltres.
En general, tant l'alumnat com el professorat van gaudir d’aquesta setmana i han après els uns dels altres i de la seva cultura.
Gairebé estem acabant aquest projecte Erasmus+. Els professors han confirmat que aquests dos anys els han ajudat a millorar les seves habilitats i tècniques d'ensenyament i han millorat els seus coneixements sobre la cultura europea i la història de l'esport.
Aquesta setmana ha estat un èxit i estem ansiosos per la pròxima reunió virtual!

© 2021 Institut Escola Londres