Keeping the Legacy Alive

Intercanvi virtual Erasmus + "Keeping the Legacy Alive".


Entre el 19 i el 23 d'abril, la nostra escola va participar en el segon intercanvi virtual Erasmus, aquesta vegada a Londres. Estudiants de 4t i 5è de primària van participar en el projecte Erasmus + "Keeping the Legacy Alive", que es va dur a terme mitjançant jocs en línia, vídeos, creació de jocs i reunions virtuals juntament amb alumnes del Regne Unit, Itàlia i Grècia.
Durant aquesta setmana, els alumnes de 5è van tenir l’oportunitat de connectar amb estudiants anglesos i compartir els seus interessos i dubtes. Van estar encantats de saber més sobre ells i van compartir com viuen la situació actual amb el coronavirus. Els va sorprendre saber que els alumnes anglesos no han de portar mascaretes a classe i no tenen toc de queda nocturn com nosaltres!
Els alumnes de 4t també van connectar-se amb els estudiants d’Anglaterra per correu electrònic. Es van enviar missatges i es van fer moltes preguntes per conèixer una mica més sobre ells. Es van preguntar mútuament sobre els seus esports i equips favorits, sobre l'escola, la seva ciutat i monuments importants, etc. Van tenir l'oportunitat de practicar amb alumnes reals i tenir una resposta en directe. Els nostres alumnes tenien molta curiositat per la cultura anglesa i els interessos dels infants.
Relacionat amb els Jocs Olímpics i Paralímpics, els alumnes de 4t de primària van tenir la possibilitat de crear un joc des de zero. Juntament amb els alumnes de 4t d’Anglaterra van haver de crear un esport amb les seves regles, sistema de punts, equipament, límits, etc. Un cop creat el seu esport, van haver de triar la capacitat que més utilitzaven al joc i fer-ho per a les persones que no tenien aquesta capacitat, creant un joc paralímpic. Van utilitzar la seva imaginació alhora que van incloure les capacitats dels participants.
Els professors també van tenir l’oportunitat d’observar quatre classes mitjançant un vídeo on podien veure una classe de francès, una de phonics, una d’educació física i una classe d’art en línia. Van analitzar les lliçons d’altres professors exposant els seus punts forts i les seves àrees de millora, els vincles transversals, la diferenciació i els objectius d’aprenentatge. Això va ajudar tant als nostres professors com als professors d'anglesos a centrar-se en millorar les seves pròpies lliçons i continuar aconseguint lliçons cada vegada més exitoses.
Els estudiants i els professors han gaudit d’aquesta setmana i tots han après els uns dels altres i sobre la seva cultura. Va ser una manera excel·lent de finalitzar aquest projecte de dos anys amb Anglaterra, Grècia i Itàlia, on professors i alumnes han après sobre la cultura i la història de l’esport i els professors han millorat les seves habilitats i tècniques d’ensenyament.

© 2021 Institut Escola Londres