El nostre canal de Podcasts

Els Safapodcasts

Safa Podcasting
SAFA Podcasting

La megafonia de l’escola és un recurs que no només s’utilitza per animar les entrades i sortides del centre i marcar els canvis de classe. Té una funció molt més important: difondre els Safapodcasts.

Què són els Safapodcasts?

Es tracta de produccions sonores creades pels alumnes que participen al R-APS Safapodcasts. Cada grup de treball té una temàtica amb una sintonia pròpia, tant d’entrada com de sortida. Gràcies a l’App Spreaker instal•lada als seus iPads, els alumnes s’encarreguen d’escriure els guions de tots els podcasts i de ser rigorosos en tot el procés d’enregistrament.

Per a l’elaboració dels podcasts han de tenir present aspectes tècnics relacionats amb la sonoritat, la continuïtat o la qualitat de cada podcasts, sense descuidar el nivell del contingut parlat.

L'espai Web on trobareu tots els Podcasts és:
Publicacions que fan referència als Safapodcasts:

SAFATV

El nostre canal de TV

Safa TV
El SAFATV és el canal de televisió oficial de la nostra escola, el qual està allotjat a la plataforma Vimeo. En aquest canal trobareu les produccions audiovisuals creades per alumnes i per mestres de l'Escola. Esperem els vostres likes i com no: els vostres comentaris i les vostres crítiques. I si us feu seguidors del canal, cada cop que hi hagi una novetat us arribarà una notificació a la vostra adreça de correu que us informarà a l’instant. Us hi esperem.
Per visualitzar les produccions, cliqueu l’enllaç de sota.

© 2021 Institut Escola Londres