Recull activitats English a infantil i primària

Durant aquest curs 2021-2022 hem dut a terme moltes accions relacionades amb la llengua anglesa, llengua important dins la nostra escola i el nostre projecte educatiu; accions tant en l’àmbit de classe com escolar. Fem un recull de les diferents activitats dutes a terme durant aquests mesos:

Pel que fa al treball de classe a infantil hem fet dinàmiques de joc, cançons, contes i “phonics”. A més a més també hem pogut potenciar la llengua a través de la metodologia AICLE amb experimentació, desenvolupant un projecte trilingüe anual (sobre la granja a P3, els dinosaures a P4 i els artistes a P5) i treballant el reciclatge amb una proposta de R-APS, projecte d’innovació de l’escola.

A primària té continuïtat la metodologia AICLE (“science” i “arts and crafts”). Les dinàmiques se centren en projectes grupals i amb l’iPad, també en activitats de projecció europea com l’intercanvi de cartes amb Anglaterra i celebració de festivitats anglosaxones (tal com es duu a terme a totes les etapes) com “Halloween”, “Thanksgiving”, “Christmas”, “Valentine’s Day” o “Easter”. Igualment, hem interpretat i presentat als companys l’obra de teatre “The Wind in the Willows”. A més a més, quart de primària ha tingut l’oportunitat d’implementar el projecte d’innovació “Avancem”, elaborant un còmic relacionat amb el projecte de cicle “Per què la nit és negra?” de manera integrada en les diferents llengües de l’escola. Els alumnes de cicle superior han pogut gaudir d’una sortida a Mas Badó en què la llengua vehicular de les activitats era l’anglès.

També hem dut a terme accions en l’àmbit escolar, participant en dies importants europeus i relacionades amb el projecte d’escola Erasmus+ com els Erasmus Days, el dia de les llengües europees, el Dia Internacional de la Dona i el dia d’Europa. Tanmateix, com cada any, el nostre alumnat ha pogut examinar-se dels exàmens oficials de Cambridge. Finalment, dins el projecte d’escola Erasmus+ els alumnes de secundària han participat en projectes Erasmus (Unknown Heroines viatjant a Polònia, Turquia i Grècia i CO-EDU viatjant a Suècia i Alemanya) i projectes eTwinning així com participant en una trobada amb alumnes polonesos on es van poder debatre les diferències i similituds de les dues cultures.

© 2021 Institut Escola Londres